支持及訂閱請按 Like

星期四, 1月 13, 2011

讀者資訊:賽車遊戲軑盤羅技G27團購

近日林忌真係好忙,或者好疲倦,連背後默默支持林忌果位,都叫我考慮一下暫停/關左個 blog 佢...

點解?忙係其一,更重要係泛民日日內鬥,鬥極都唔完;你同佢地講民生,結果學到野的唔係民
建聯,就係新民黨,至於泛民政黨?哈哈哈哈哈

唔開心野唔講啦,經常傳林忌有個好友黃世澤,今次畀個機會敵人捉到正先:

黃世澤:
「PS3 GT5推出後掀起熱潮,想買Logitech G27軚盤一軚難求,唔係被人炒高,就係想買都買唔到。

鑒於呢種情況,決定發起G27團購,2500一個回應出面炒家炒到飛沙走石嘅情況。

團購基本情況係咁

到貨日期:2月中(代理商大概咁覆)
可以到貨量:未知,由代理商方面決定,如果超額認購,要話明等唔等埋下水貨
俾錢方式:只限現金,依家唔駛俾住,確認到貨量同日期至要俾
海外訂戶:暫不接受
每人最多只可以訂三個

有興趣的,請填以下表格,留低電郵地址、訂購量同意願

截止日期:下個禮拜二」

林忌試玩後感:好似真的一樣....開慣歐洲車的會有點唔慣,因為即使較到最輕,飛到二、三、四百 km 時都好重手,不過以我在 Autobahn 的經驗來說,飛上 200km 時真係會咁重,所以係堅的..

熱門文章

最新文章

  • 由妖票到乞票 - 近期常有些政治人物,不斷「屌票」,即自己作為候選人,不但沒有用耐性去說服選民,反而走去怒罵自己的選民,這種作風當然不但無法爭取別人支持,反而罵走選民。 但另一個極端,就是認為自己那一票真的「非常寶貴」,認為有如一位萬眾觸目的美女,要多次追求,乞求其投票,以至開出大量動人吸引自己的承諾,或者作出利益交換,才會走...
    1 年前

最近文章

再次伸延閱讀