支持及訂閱請按 Like

星期日, 6月 21, 2009

周街都可以屈人非禮呀!


社民連長毛幫季詩傑助選,被屈非禮 (一)

全程有 camera 影住,都可以有個女人走來主動狂搞長毛,然後再見到差佬時大叫畀人非禮,呢個係世界呢?咁樣男人未好危險?

警方睇完呢套片,會唔會控告呢位女性「浪費警力罪」、「阻差辦公」呢?

終於明白點解日本的男性要求設立「男性車廂」了,因為對住呢班衝上來搞你再然後大叫非禮的仆街,次次選舉都可以有一大堆,佢地收左幾多安家費呢?我地香港警方對呢班人坐視不理,係唔係變相鼓勵某些垃圾政黨出動呢 d 卑鄙的手法呢?

再一次,遇到民建聯,又有阿嬸衝出來搞泛民的人,然後大叫非禮!

好危險呀!香港周街都有人「主動非禮」呀!

熱門文章

最新文章

  • 由妖票到乞票 - 近期常有些政治人物,不斷「屌票」,即自己作為候選人,不但沒有用耐性去說服選民,反而走去怒罵自己的選民,這種作風當然不但無法爭取別人支持,反而罵走選民。 但另一個極端,就是認為自己那一票真的「非常寶貴」,認為有如一位萬眾觸目的美女,要多次追求,乞求其投票,以至開出大量動人吸引自己的承諾,或者作出利益交換,才會走...
    8 個月前

最近文章

再次伸延閱讀