支持及訂閱請按 Like

星期四, 1月 13, 2011

讀者資訊:賽車遊戲軑盤羅技G27團購

近日林忌真係好忙,或者好疲倦,連背後默默支持林忌果位,都叫我考慮一下暫停/關左個 blog 佢...

點解?忙係其一,更重要係泛民日日內鬥,鬥極都唔完;你同佢地講民生,結果學到野的唔係民
建聯,就係新民黨,至於泛民政黨?哈哈哈哈哈

唔開心野唔講啦,經常傳林忌有個好友黃世澤,今次畀個機會敵人捉到正先:

黃世澤:
「PS3 GT5推出後掀起熱潮,想買Logitech G27軚盤一軚難求,唔係被人炒高,就係想買都買唔到。

鑒於呢種情況,決定發起G27團購,2500一個回應出面炒家炒到飛沙走石嘅情況。

團購基本情況係咁

到貨日期:2月中(代理商大概咁覆)
可以到貨量:未知,由代理商方面決定,如果超額認購,要話明等唔等埋下水貨
俾錢方式:只限現金,依家唔駛俾住,確認到貨量同日期至要俾
海外訂戶:暫不接受
每人最多只可以訂三個

有興趣的,請填以下表格,留低電郵地址、訂購量同意願

截止日期:下個禮拜二」

林忌試玩後感:好似真的一樣....開慣歐洲車的會有點唔慣,因為即使較到最輕,飛到二、三、四百 km 時都好重手,不過以我在 Autobahn 的經驗來說,飛上 200km 時真係會咁重,所以係堅的..

這個小工具發生錯誤

熱門文章

這個小工具發生錯誤

最新文章

  • 本土派的六條命題 - 經《本土研究社》的陳劍青推介,讀到今日維基百科關於「本土派」的條目,真係唔識就嚇一跳,識就得啖笑,成個條目連最基本的還原歷史事實都不會,似足中共版本的「抗戰史」,把國民黨一筆刪去般,把所有非「熱普城」的本土歷史全面刪去。 這種所謂的「本土派」,又和他們口中的「中國人」有咩分別呢?其人格是否可以更為低劣一些?「本...
    4 個月前

最近文章

再次伸延閱讀