支持及訂閱請按 Like

星期日, 6月 21, 2009

周街都可以屈人非禮呀!


社民連長毛幫季詩傑助選,被屈非禮 (一)

全程有 camera 影住,都可以有個女人走來主動狂搞長毛,然後再見到差佬時大叫畀人非禮,呢個係世界呢?咁樣男人未好危險?

警方睇完呢套片,會唔會控告呢位女性「浪費警力罪」、「阻差辦公」呢?

終於明白點解日本的男性要求設立「男性車廂」了,因為對住呢班衝上來搞你再然後大叫非禮的仆街,次次選舉都可以有一大堆,佢地收左幾多安家費呢?我地香港警方對呢班人坐視不理,係唔係變相鼓勵某些垃圾政黨出動呢 d 卑鄙的手法呢?

再一次,遇到民建聯,又有阿嬸衝出來搞泛民的人,然後大叫非禮!

好危險呀!香港周街都有人「主動非禮」呀!
這個小工具發生錯誤

熱門文章

這個小工具發生錯誤

最新文章

  • 本土派的六條命題 - 經《本土研究社》的陳劍青推介,讀到今日維基百科關於「本土派」的條目,真係唔識就嚇一跳,識就得啖笑,成個條目連最基本的還原歷史事實都不會,似足中共版本的「抗戰史」,把國民黨一筆刪去般,把所有非「熱普城」的本土歷史全面刪去。 這種所謂的「本土派」,又和他們口中的「中國人」有咩分別呢?其人格是否可以更為低劣一些?「本...
    5 個月前

最近文章

再次伸延閱讀